Nieuws

Doe mee aan het academisch onderzoek

NeedYou 150x150

De Federale Overheidsdienst Economie (FOD) en het Kenniscentrum Coöperatief Ondernemen (KCO) willen we meer inzicht krijgen in de rol van leiderschap, prestaties en vernieuwing bij coöperaties.

De enquête bestaat uit een online vragenlijst van ongeveer 5 minuten. Beantwoorden is mogelijk tot 30 april 2022.

Deelnemende NRC-Coops maken kans om 10 cinema tickets te winnen voor hun leden!

De resultaten worden gedeeld voor academische doeleinden (artikelen in academische bladen, presentaties tijdens academische conferenties, ...), zodat we kunnen blijven samenwerken om elkaar te helpen, om specifieke behoeften, maar ook de rol en de toegevoegde waarde van coöperaties zichtbaar te maken bij belanghebbenden, zoals de overheid en de pers. De informatie wordt alleen op een geaggregeerd niveau gepresenteerd en kan niet tot afzonderlijke gevallen worden herleid.

Dit onderzoek is een initiatief van de Federale Overheidsdienst Economie (FOD) en het Kenniscentrum voor Coöperatief Ondernemen (KCO) van de KU Leuven. Het KCO is een samenwerkingsverband tussen KU Leuven, Boerenbond en Cera en doet onderzoek naar de bijzondere kenmerken en meerwaarde van het coöperatiemodel.

We vragen zowel de CEO als de voorzitter van de coöperatie om de vragenlijst in te vullen. :

Als u de CEO bent, start u de enquête hier

Als u de voorzitter bent, start dan hier de enquête

De taal kan gewijzigd worden in de rechterbovenhoek van de enquête

We benadrukken dat deelname aan dit onderzoek volledig vrijwillig is en u kunt elk moment besluiten met het onderzoek te stoppen zonder nadelige consequenties. Alle verstrekte antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

Alvast bedankt voor uw deelname!

Het onderzoeksteam
Prof. Johan Bruneel (johan.bruneel@kuleuven.be)
Prof. Frédéric Dufays (frederic.dufays@kuleuven.be)
Gabriella Padilla (gabriella.padilla@kuleuven.be)


Meer informatie over het KCO: https://feb.kuleuven.be/drc/kco