Home

Samen sterker

2019 PieterVerhelst 2PORTRET150x150
De overdrijvingen in de hedendaagse communicatie zijn vaak potsierlijk geworden, maar nu kunnen we toch zonder overdrijven stellen: “Dit hebben wij nog nooit meegemaakt”. De Corona pandemie treft het samenleven en de economie breed en diep en wellicht nog voor enige tijd.
 
Uit deze crisis neem ik vooral mee dat waar mensen samen werken ze het verschil maken en sterker staan. Hoewel coöperaties even hard getroffen worden, schat ik hun vermogen om hier goed door te komen daarom beter in. Het is één van de onderzoeksvragen in de bevraging van Cera en het Kenniscentrum Coöperatief Ondernemen die je verderop in de nieuwsbrief vindt. Een warme oproep dus om jullie ervaringen via de bevraging te delen.
Cera, Febecoop en Coopkracht maakten zich in het heetst van de crisis samen sterk met gezamenlijke webinars over coöperaties in Corona tijden.
Webinars worden een blijvertje en zijn ook de weg vooruit voor het vormingsaanbod vanuit het Kenniscentrum Coöperatief Ondernemen.
Maar het KCO kan niet zonder jullie inbreng. Daarom stelt het zich graag aan jullie voor tijdens het NRC miniseminarie op 17 september. Online en voor wie wil in levende lijve met respect voor de veiligheidsmaatregelen, want verbindende ontmoetingsmomenten maken ons samen nog sterker.

Zoeken

Newsletter